Σελίδες

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τώρα είμαστε ελεύθεροι


3 σχόλια:

Kate'sCakeBox είπε...

Καλησπέρα Γιάννη μου καλέ μου φίλε,τώρα μόλις άνοιξα το blog μου και σ'ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για τα σχόλιά σου...μου έκανες πλήρη λογοτεχνική ανάλυση μέσα απ΄την καρδιά σου και το εκτιμώ πολύ αυτό!!Ακουσα και τα 2 video ομολογώ δεν δεν το θυμάμαι καν του Σπανουδάκη παρόλο που τον λατρεύω-ΘΕΟΣ-με ενθουσάσε η παιδική χορωδία,οι στίχοι μα κύρια η θεόπνευδτη μουσική!!το άλλο το κομμάτι το είχα ακούσει,αλλά είναι επίσης μαγευτικό και αυτό..χαλάρωση και ηρεμία..να ξαναβάλεις μουσική ενδιάμεσα απο τις μελέτες σου,θα ξεξουράζει και σένα τον ίδιο!!άν και όπως είπες ήσουνα 10 χρόνια στην Αγγλία η κουλτούρα η δικιά μας είναι στο αίμα σου..ποιότητα και μόνο ποιότητα το bog σου..σου εύχομαι καλό Σ/Κ να έχεις να περάσεις όμορφα και ξένοιαστα!!Υ.Γθέλω σύντομα replay σε μουσική!!!η φίλη σου είδες άρχισε και γίνεται απαιτητική!

Kate'sCakeBox είπε...

Σου έκανα μια μίνι διαφήμιση στο blog ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που το έχει ένα ζευγάρι ο Παύλος και η Μαριέτα και είναι εξαιρετικά παιδιά και μορφωμένα και κάνουν κι αυτοί σπουδαίες αναρτήσεις για να γνωριστείτε κιόλας!!

CTAVPAETOC είπε...

Καλησπέρα kate μου! Για τα λογοτεχνικά σχόλια... δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς, αφού κι εσύ έχεις πει ότι έχω το μικρόβιο του συγγραφέα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου, όπως πάντα, λόγια! Και είδα και το blog των φίλων σου, μ' αρέσει πολύ, σ' ευχαριστώ για την διαφήμιση. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά οι άνθρωποι, είναι εντυπωσιακό και πολύ ενδιαφέρον γιατί κινείται πολύ κοντά και στην δική μου νοοτροπία, έχει μεγάλη ποικιλία θεμάτων και πλούσιο υλικό, έγινα και μέλος τους, μπράβο τους! θα χαρώ να γνωριστούμε! Λοιπόν η κουλτούρα μου η ελληνική όπως λες είναι όντως στο αίμα μου και καμιά Αγγλία δεν θα μπορούσε ποτέ να το αλλάξει αυτό! Και να είσαι σίγουρη ότι αυτό θα φαίνεται πάντα σε όλες τις αναρτήσεις που κάνω! Και βέβαια εννοείται ότι θα ξαναβάλω μουσική και μάλιστα αρκετή! Να σου πω μάλιστα ότι έχω τόσα πολλά κομμάτια από το youtube που θέλω να ανεβάσω και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω! αλλά σιγά-σιγά! θα τα παίξω όλα! Καλό απόγεμα λοιπόν και καλό Σ/Κ να χεις κι εσύ!!