Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το πρώτο βραβείο (ευχαριστώ kate)



Χθες το μεσημέρι γεύθηκα κι εγώ για πρώτη φορά στην μπλογκοϊστορία μου τη χαρά της απολαβής ενός βραβείου. Κάτι το οποίο χρωστώ στην αγαπημένη φίλη kate (kate's cakebox) την οποία πρέπει να ευχαριστήσω όχι μόνο για το βραβείο τούτο αλλά και για την όλη πολύτιμη στήριξη και συμπαράσταση της! Και η διαδικασία που πρέπει κι εγώ να ακολουθήσω απαιτεί να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις που έχω προσαρμόσει στον εαυτό μου και να απονείμω με τη σειρά μου το βραβείο σε εφτά άλλα blogs. Πρώτα λοιπόν οι ερωταπαντήσεις:

1) Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο; Οι "Μεγάλες Προσδοκίες" του Καρόλου Ντίκενς, αλλά και ένα διήγημα: οι "Έμποροι των Εθνών" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

2) Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής/συγκρότημα; Μου αρέσουν οι Dolores O'riordan, Red Hot Chilli Peppers, Coldplay και άλλα... Επίσης μου αρέσει η μουσική του Hans Zimmer και του Ramin Djawadi (Iron Man, Game of Thrones).
3) Ποιος είναι ο αγαπημένος σου youtube-guru; Nick Cave!
4) Αγαπημένο άρωμα; Το Dolce & Gabbana pour homme.
5) Αγαπημένος τόπος διαμονής; Στην Ελλάδα Χανιά Κρήτης και Ήπειρος (από Γιάννενα και πάνω). Στο εξωτερικό Αγγλία: συγκεκριμένα Οξφόρδη και γενικότερα νοτιοανατολική και νοτιοδυτική Αγγλία.
6) Αγαπημένη ταινία; Silver Linings Playbook και η τριλογία Batman του Christopher Nolan, η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Α! και φυσικά από TV series: Lost!
7) Τι υπάρχει σε μεγαλύτερη αφθονία στη ντουλάπα σου; Γραβάτες!
8) Αγαπημένα σου ποτά; Μπύρα, τσικουδιά και martini!

Τώρα λοιπόν το βραβείο που παρέλαβα από την kate το απονέμω με τη σειρά μου στα εξής blog:


1) Αντίθετοι κόσμοι

2) Το Χαμομηλάκι
3) Κρητών Πάνθεον - People of Crete
4) Μαμά για σπίτι
5) Παράθυρο στη σκέψη
6) Αρχαίοι Έλληνες - Ancient Greek
7) ΝΕΟΧΩΡΙ Κυλλήνης

Οι όροι για όποιον επιθυμεί να παραλάβει το βραβείο του είναι: 1. να ευχαριστήσει αυτόν που τον βράβευσε, 2. να απαντήσει στις εφτά ερωτήσεις που απάντησα κι εγώ και 3. να ειδοποιήσει τα blogs που βράβευσε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παραπάνω και θα σας ειδοποιήσω για να παραλάβετε τα βραβεία σας!

5 σχόλια:

Kate'sCakeBox είπε...

Να τα χιλιάσεις τα βραβεία σου Γιάννη μου!και να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες αξιόλογες αναρτήσεις!

hamomilaki Anthemis είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο που λάβατε !

Κι εμείς με τη σειρά μας, σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε :-)

Με εκτίμηση
Το Χαμομηλάκι

nikosmous είπε...

Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε για την προτίμησή σου στα ιστολόγιά μου κι εύχομαι να τα χιλιάσεις τα βραβεία σου, γιατί διαθέτεις ένα υπέροχο και σημαντικό ιστολόγιο στην ενημέρωση, πολύ αναλυτικό που ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές.
Λόγω τρεξίματος τον τελευταίο καιρό θα παραλάβω το βραβείο σου κι υπόσχομαι ν΄ απαντήσω μελλοντικά όποτε κι αν είναι αυτή η στιγμή σε ξεχωριστή δημοσίευση, μόλις ξεμπερδέψω απ΄ τη δύσκολη κατάσταση που βιώνω.
Σ΄ ευχαριστώ και πάλι φίλε μου... και για τα καλά σου λόγια!
Να περνάς πάντα καλά και να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις με τις ξεχωριστές δημοσιεύσεις σου!
Έχεις την καλημέρα μου!

CTAVPAETOC είπε...

Εγώ πρέπει να πω ευχαριστώ καλέ μου Νίκο, και συγχαρητήρια και πάλι για τα βραβεία σου, τα αξίζεις κι εσύ και να πάρεις κι άλλα! Ευχαριστώ εσένα και το χαμομηλάκι από πάνω και όλους τους άλλους φίλους μου εδώ στο μπλογκ γιατί χωρίς τη δική σας ανταπόκριση και συμπαράσταση δεν θα είχε κανένα νόημα να γράφω όσα γράφω! Η ουσία είναι η "κοινωνία" και "συνοδοιπορία", το ευγενικό αυτό "πάρε-δώσε" που δίνει νόημα σε ότι κάνουμε! Χάρη σε σας μπορώ να λέω ότι έχω κι εγώ μια μπλογκο-συντροφιά και όχι μια... μπλογκο-μοναξιά! Καλό μεσημέρι (πλέον)!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλως σε βρηκα στο πανεμορφο σπιτικο σου και καλο μηνα να εχεις με υγεια.Συγχαρητηρια για το βραβειο σου.Οποτε μπορω θα ερχομαι απο εδω γιατι εχω παρουσιαστει στο στρατο και αργω λιγο τις επισκεψεις μου.Να εισαι παντα καλα.